Пригответе си пикантна вечеря!

Необходими продукти:

1 кг обезкостени пилешки гърди, без кожа, нарязани на кубчета
Тако подправка (или смесете чесън, кимион, лют червен пипер, чили на прах), на вкус
сол и черен пипер
2 супени лъжици олио
1 чаша ориз
1 чаша доматен сос, подлютен
1 чаена чаша вода
нарязан магданоз (по желание)

Начин на приготвяне:

1. Смесете пилето с подправките.

2. В тиган с капак загрейте олиото и добавете пилето. Разбърквайте от време на време, докато пилето промени цвета си.

3. Изсипете вътре ориза и разбъркайте добре. Добавете соса и водата.

4. Оставете да заври и намалете котлона. Сложете капака и оставете да къкри за около 20 минути.

5. По желание, сервирайте с нарязан магданоз.