Никол Станкулова е едно от най-красивите лица в българския телевизионен ефир.

Тя започва кариерата си като модел, след като съвсем случайно букер на модна агенция Ивет Фешън я открива на улицата. Тогава Никол е само на 13 г. Тя става победителка и в първото издание на конкурса Ивет Фешън Топ Модел.

Никол е била рекламно лице на едни от най-известните марки у нас, дефилирала е с дрехите на най-добрите български дизайнери. Преди време тя започна кариерата си на водеща в големия ни брат Sportal.bg, днес онлайн можете да я видите като лице на Novini.bg

В телевизията Никол започна да се изявява в предаването „На кафе”, след това в „Големият ?”, а в момента е най-красивата синоптичка на „Нова тв”.

Непрестанно чуваме възхитителни коментари по неин адрес по време на женските ни събирания в петък вечер. Всички дами се възхищават на излъчването й, доста от тях искат да знаят как поддържа косата си, как си прави прическата, ходи ли на фитнес, спазва ли диета, на какви козметични процедури се подлага?

Именно, за да отговори на тези въпроси, потърсихме самата Никол. Тя застана пред камерата на Woman.bg, за да сподели с читателките ни своите тайни за красота. Какви са те, можете да разберете от видеото по-долу: