Канадската актриса с български корени Нина Добрев присъства в събота на събитието "The Ripple Effect" в хотел Sunset Luxe в Лос Анджелис.

Благотворителното събитие се проведе в подкрепа на "The Water Project" - проект, който осигурява чиста питейна вода на африканските села в нужда.

Нина бе облечена в черна рокля с дантела от есенната колекция на Monique Lhuillier, розови обувки на Brian Atwood и носеше красиви бижута от Neil Lane.

*Нина Добрев

*Роклята на Monique Lhuillier

*Brian Atwood

Със същата рокля се появи и Рийз Уидърспун, по време на гостуването си в шоуто на Конан О'Брайън, през април тази година.

*Рийз Уидърспун и Конан О'Брайън

С розовите обувки на Brian Atwood пък сме засичали няколко звезди, сред които актрисите Оливия Уайлд, Ема Стоун, Джейма Мейс, Лина Хиди и певицата и актриса Селена Гомес.

*Оливия Уайлд

*Ема Стоун

*Джейма Мейс

*Лина Хиди

*Селена Гомес

На събитието "The Ripple Effect" присъства още и половинката на Нина и неин колега от сериала "Дневниците на вампира" Иън Сомърхолдър, както и колежката им - актрисата и певица Катерина Грам.

*Иън Сомърхолдър

*Нина и Кат

На 8 декемрви Иън отпразнува 33-ия си рожден ден.

"Честит рожден ден на любимият ми вампир @iansomerhalder. Сега е 11:11 и е твоят рожден ден, намисли си желание", написа Нина в профила си в Twitter.