Често чуваме да се говори за испански страсти и френска романтика. Как всъщност се прави любов в различните страни по света?

Секс в немски стил

За секса в немски стил самите немци имат доста по-различна представа от „чужденците“. За жителите на Германия това е най-обикновената мисионерска поза, докато останалата част от планетата си представя под „немски стил“ различни садо-мазо практики (пляскане по дупето и „наказания“ на провинилия се партньор), а в средите на „напредналите“ БДСМ-фенове понятието е равнозначно на британския секс.



Секс в британски стил

Забравете студената учтивост и историите за англичани, които не си падат особено по тези „нелепи упражнения“. Британският стил в секса далеч не е бавен и унил – напротив, става дума за акт с леки елементи на садо-мазо, при които никой от партньорите не изпитва болка. Вариациите са малко повече, отколкото при немския секс – освен „сега ще те напляскам“ или „накажи ме“ тук в употреба влизат и ролевите игри с елементи на подчинение, връзванията, както и ползването на декоративни атрибути (белезници или превръзка за очите) за изостряне на усещанията.

Секс във френски стил

Тук не се крие никаква изненада – сексът във френски стил предполага френска любов. Оралните удоволствия като фелацио и кунилингус всъщност са нещо, което американците дори не броят за секс.



Секс в гръцки стил

Преди да се съгласите да правите „гръцки секс“, имайте предвид, че партньорът, който ви го предлага, едва ли възнамерява да играе сиртаки около леглото, да ви храни с маслинки по време на акта (като в „9 седмици и половина“) или да ви прави масаж със зехтин. Всъщност понятието е еквивалентно на анален секс. Тайната се корени в античността, когато сред гръцките философи на мода била хомосексуалната любов – за юношите било също толкова позорно да нямат духовен учител, колкото и да нямат сексуален наставник.

Очаквайте продължение