Вече няколко сезона под ред моделите на ревюта и фотосесии, се появяват с ярки цветове в косите.

Доста звезди също са почитателки на тази тенденция.

Всяка смела дама понякога си е мечтала да сложи цветен акцент в косите си. Това обаче, което спира много момичета да експериментират, е трайността на процедурата. Ако искате да впечатлите с крещящата си коса околните на парти, а сутринта трябва да сте изискана в офиса, днес попаднахме на едно любопитно решение, което е точно за вас.

За целта ще ви помогне иновационната пудра COLOR.BUG. Идеята е на новозаландския коафьор Кевин Мърфи. Още през 80-те години Кевин бил страстен почитател на пищните перуки и в частност на тези от Френската революция. Тогава той се зачудил защо не е възможно да промениш лесно, бързо и безопасно цвета на косата си, по подобие на слагането на грим. Кофьорът експериментирал с различни пигменти и успял да разработи средство, което да отговаря на потребностите му.

Процесът по оцветяването е бърз и лесен. Трябва да измиете и подсушите косата си, да добавите фиксиращ продукт, който се продава с COLOR.BUG и след това да нанесете цвета. Повече затова вижте във видеото в края на материала.