Известният ресторант "Beso” ("Целувка") на Ева Лонгория в Лос Анджелис може да се окаже най-хлъзгавото място в града или поне достатъчно хлъзгаво, че да бъде съденo.

Клиентка, която се е подхлъзнала и е паднала на задните си части в ресторанта на "отчаяната съпруга", докато е празнувала там рождения си ден, е подала иск срещу ресторанта, който не е осигурил безопасни подове.

Дамата е паднала при ставането си от стола в ресторанта, когато по-рано тази година е празнувала рождения си ден с приятели. Вследствие на падането тя е получила сериозни наранявания.

Жената настоява за компенсации в размер на над 25 000 долара, посочва Contactmusic. От ресторанта уточниха, че не са се запознали с делото и, че нямат информация в "Beso" да се е случил подобен инцидент.

Лонгория откри ресторанта през 2009 г. и той трябваше да се превърне в любимо място на знаменитостите. Към началото на тази година обаче заведението беше натрупало дългове в размер на 5,7 милиона долара заради намаляващата посещаемост, пишат от inews.bg