Чаровната певица от Black Eyed Peas, която се омъжи за актьора Джош Дюамел през януари 2009 г. – признава, че няма търпение да декорира къщата си.

35-годишната звезда разкрива, че възнамерява да води по-спокоен начин на живот и да спи по-често в собственото си легло, а не по различни хотели.

„Няма да ми липсва рум сървиза в хотела, защото искам да прекарвам повече време у дома. Преместих се в къщата си преди време, но в действителност не ми остана такова за да я декорирам по собствен вкус. Сега това за мен е наистина вълнуващ момент“, споделя певицата.

Въпреки че очаква с нетърпение почивката си, Фърги признава, че много се е зарадвала на последното си участие в Ню Йорк, където са били и част от колегите, с които от години са поддържали близки отношения.

„Работихме много усилено. Имаше дни, в които дори не сме спали, за да се получи наистина добро шоу. Това е ежедневна изтощителна работа, за която бяхме гладни и се справихме заедно“, спомня си звездата, като добави:

"Ако някой е имал лош ден, трябваше другите да го подкрепят, за да разбере, че не е сам. Минахме през толкова много уникални моменти заедно и това е наистина нещо красиво .... Това са велики преживявания за нашето приятелство и ние знаем, че ще бъде така докато се случи отново. В момента се радвам на всеки миг от живота си."