Автор
Woman.bg

Да отседнеш във високотехнологичен хотел: ''Еccleston Square'', Лондон

През викторианската епоха някои от най-добрите световни хотели въвели революционни за времето си услуги - топла вода, светещи електрически крушки и асансьори.

Днес част от топхотелите също се стремят да вградят технологични иновации, които може би в бъдеще ще са достъпни за по-широка публика.

Списанието "Best in travel" предлага разходка в пет от тях, направили модерните технологии неизменна част от интериора си, пише dnevnik.bg.

Хотел "Еccleston Square", Лондон

Луксозните лондонски хотели обикновено се гордеят с онзи елегантен безвремеви шик, превърнал се в запазен стереотип за типично британското, който Холивуд експлоатира в много от филмите си. Както гласи прочутото клише - "Традициите не са това, което бяха", или по-скоро те са винаги тук, но в случая са сериозно ъпгрейднати.



Бутиковият "Екълстоун скуер", който разполага с едва 40 легла, се е самообявил нескромно за най-добрия хай-тек хотел в света. Тук можете да видите и нещо уникално за Европа - всички стаи са оборудвани с iPad2, от които гостите могат да поръчват румсървиз.

В баните за пристрастените към техниката има отделен екран, чрез който те могат да продължат да използват Туитър, докато се мият, къпят или просто релаксират.



Стандартните стаи са екипирани с огромни 3-D телевизори, както и с шведски масажни легла за 12 000 паунда. Разбира се, какво би бил един хай-тек хотел без задължителния медиен кът, поместен в общите части, обзаведен със 103-инчов 3-D телевизор "Панасоник"?

Вижте фотогалерия:

Хотел Еccleston Square

Вижте видео: