Автор
Woman.bg

Блясък, усмивки и сексапил: Тазгодишното шоу на Victoria’s Secret

32 чифта крила полетяха на подиума на тазгодишното шоу на Victoria’s Secret, което както винаги зареди почитателите си с много блясък, усмивки и сексапил.

На него бяха покацани 69 предложения, които струват внушителните 12 милиона долара. Освен това моделите и дори подиума бяха обсипани с кристали Swarovski, на стойност 2 милиона долара.

Кандис Суанпоул имаше честта да открие шоуто, с визия вдъхновена от балета.

Актьорът Орландо Блум пък бе на първия ред на представянето, подкрепяйки съпругата си – Миранда Кер. Именно Миранда бе звездата на тазгодишното шоу, тя се появи с най-скъпият сутиен на подиума. Той се нарича Fantasy Bra, украсен е с диаманти и струва впечатляващите 2,5 милиона долара.

Миранда Кер с Fantasy bra

Любимката на всички – Адриана Лима пък се появи в гарвановочерен ансамбъл.

Гост на шоуто бе и Кание Уест, който изпълни парчето си “Stonger”, за изненада на публиката на сцената се появи и Jay-Z , който се представи с "Watch the Thrown".

Освен тях с музикални изпълнения се изявиха Ники Минаж и Maroon 5, които изпълниха хита си “Move Like Jagger”. Именно под звуците на това парче, на подиума се появи приятелката на вокалиста на групата – Анна В.

Тази година най-горещото допълнение към ангелите на Victoria’s Secret бе Карли Клос, която направи дебюта си именно на вчерашното шоу.

Ревюто ще бъде излъчено на 29 ноември по телевизия CBS.

Карли Клос