Винтидж, Париж, Романс. Тези три думи описват представа на булката за сватбеното й тържество, което можем да видим запечатано на лентата на професионален фотограф.

С прекрасни сватбени покани и стикерчета, подредени на всяка маса, нюанси на руж и същински разкош от полилеи и свещи обстановката, в която двамата младоженци се венчават е повече от романтична.



От булката... „Черпихме вдъхновение за сватбата от самото място, в което се венчахме. Просто се влюбих в този огромен, 100-годишен хотел, който е побрал в себе си толкова много история. Старият блясък на хотел San Diego пасваше перфектно на идеята ми за сватба в стил „Винтидж парижански романс”.

Реших, че след като сватбата ми ще е с френска тематика, трябва да нося класически френски аромат на Coco Chanel, а палитрата цветове, в която да бъде издържано всичко да предлага черно, сиво, пепеляво розово и златно.

Роклята ми беше олицетворение на цялата нежна романтика, изпълваща този специален ден. Имах чувството, че вървя по облаци.

Цветята, които бях избрала също намекваха за мекота и чистота. Придържах се предимно към бяло, розово и светло, ледено студено и тук-там разпръснато френски анемонии. Същата палитра изсипахме и върху тортите.

Подготовката на сватбата, емоциите, вдъхновението и самото осъществяване са нищо пред минутата, в която казах Да на Тейлър. Денят надмина и детските ми мечти.”