Автор
Woman.bg

Ким се развежда? Два месеца след сватбата си

Въпреки че е омъжена само от два месеца, американската риалити звезда Ким Кардашиян вече се замисля за развод, твърдят нейни познати.

Те разкриват, че бракът на знойната брюнетка с баскетболиста Крис Хъмфрис бил доста поразклатен, тъй като от сватбата си на 20 август досега двамата не спирали да се карат за най-малкото нещо, пише bliasak.bg.

"Крис е решил да покаже на Ким, че тя не му е господар и прави какви ли не глупости с цел да й докаже, че въпреки че се ожениха, той може да прави каквото си иска. Нарочно излиза по клубове без нея, флиртува с други жени и умишлено не носи халката си, за да я нарани още повече", разкриват познати на двойката.

"Ким обаче няма намерение да оставя Крис да си разиграва коня. Тя вече се консултира с бракоразводен адвокат. Добре, че с Крис сключиха предбрачен договор, така при евентуален развод тя ще запази всичките си пари", добавят близките на Ким Кардашиян.

Освен всичко останало Крис бе засечен от папараци да изнася личните си вещи от хотел в Ню Йорк, в който двамата с Ким живееха докато Кардашиян снимаше последните серии от риалити шоуто си.

На всички направи впечатление, че Крис беше без брачната си халка.

Снимки от медения месец на двамата можете да видите тук