Амбър Роуз, музата на всички хип-хоп изпълнители, бившата приятелка на Канйе Уест и най-популярната жена с прическа първи номер, се завръща под прожекторите на славата.

Тя позира за специална фотосесия пред тату списанието Inked Magazine, за което дава и едно от „най- свежите” си интервюта за годината.

Моделът със супер пищни форми и ярко розови устни изглежда великолепно и за да влезе в тематиката на списанието споделя подробности около прословутите си татуировки.

Тя признава, че първата си татуировка се появява върху тялото й, когато е едва на 15 години.

„Бях на 15 и си направих кучешки лапички на бедрото. Беше нещо като мода във Филаделфия и всички момичета имаха такива.”



Един от най-популярните й татуси обаче е розата на дясната й ръка. И ако тя ви се струва внушителна, то според Амбър розата е само началото на двата цели ръкави, които иска да си направи в най-близко време.



Още рози могат да се намерят и върху долната част на корема на Роуз.

„Това беше най-болезнената ми татуировка. Поплаках си.”

Късата коса е запазена марка за Амбър Роуз, превърнала се с времето в детайл от визията й, който вдъхновява хиляди жени по света.

На въпроса как се е решила да замени дългата коса с платинена къса прическа, тя отговаря:

„Когато бях малко момиче обожавах Шинейд О'Конър и особено песента й „'Nothing Compares To You”. Исках да изглеждам толкова красива, колкото е тя. Така че, един ден, когато бях на 19, достатъчно голяма сама да взимам решения, просто си отрязах косата и така вече 8 години.”

Относно начина, по който поддържа фигурата си, Амбър е категорична, че спортът е единственият начин да изглеждаш красиво.



„Имам много натоварен график и въпреки това се опитвам да спортувам максимално. Когато нямам никакво време или съм много уморена за фитнес, просто внимавам какво ям. Това е доста трудно имайки предвид, че съм израснала във Филадерфия, където чийзкейкът е на почит. Обожавам храната.”

Относно начина, по който се справя с множеството злъчни коментари по неин адрес и по повод работата й на еротичен модел Амбър е категорична:

„Не е лесно, няма да лъжа. Но съм избрала да живея позитивно. Не съм перфектна и всеки ден моля Бог да ми прости. Благодаря му за това, че ми помага да израствам като добър човек. Тези прости неща ме карат да вървя винаги напред.”