Автор
Woman.bg

Сексапилът напуска Дженифър Лав Хюит през уикендите

Звездата от "Шепот от отвъдното" Дженифър Лав Хюит е известна с любовта си към оформящите фигурата рокли на Herve Leger.

Но явно когато актрисата не е в светлините на прожекторите, не отделя много време за външния си вид и предпочита да носи свободни и удобни дрехи.

Брюнетката бе забелязана и в събота и в неделя в един и същи анцуг от колекцията Pink на Victoria's Secret, в съчетание с 2 различни топа и едни и същи розови маратонки.

В събота Дженифър отиде на обяд пременена със синия анцуг, широко сиво горнище и чанта на Louis Vuitton. Косата й бе на конска опашка, а по лицето и нямаше и следа от грим. Долнището изглежда й беше с няколко размера по-голямо, защото актрисата бе навила ластика на талията си, и въпреки това го настъпваше. Липсата на грим пък караше иначе сияещата звезда да изглежда изморена.

В неделя актрисата смени блузата и чантата си, а косата и падаше свободно по раменете й. Тя си купи кафе и закуска от Coffee Bean, след което се отправи към автомобила си.

В момента актрисата се радва на новата си връзка с актьора Джeрaд Ейнсoн. За първи път двамата бяха забелязани заедно в началото на август.

Припомняме, че по-рано тази година, Дженифър се раздели с приятеля си Алекс Бех. Двамата бяха заедно от юли миналата година, само няколко месеца след като тя се раздели с колегата си от "Шепот от отвъдното" Джейми Кенеди.