На червения килим звездите обикновено демонстрират прекрасни рокли, които са получили директно от техните дизайнери за временно ползване или като подарък.

Как обаче се обличат те в ежедневието си?

Всички сме съгласни с едно: не е нужно да имате огромен гардероб, за да изглеждате всеки ден различно. Героините в днешния материал допълват различни свои дрехи с любимите си аксесоари. Независимо от ранга си те използват и широкодостъпни марки.

А във вашия гардероб има ли дреха, която ви измъква винаги щом се чудите какво да облечете?

Пипа Мидълтън и нейната рокля на French Connection

В гардероба на Пипа Мидълтън можем да открием романтична рокля със специфични воланчета на French Connection. През деня тя я носи с късо кожено яке, а през нощта с черно сако с пайети. С тази рокля Пипа е успяла да постигне ежедневна и вечерна визия.

Кейт Мос и нейното сако на Isabel Marant

Кейт Мос неудържимо иска да превърне сакото в част от по-небрежната ежедневна визия. Тя го носи както с къси панталонки и сандали, така и с дълги карирани панталони и балеринки.

Кейти Холмс и нейната блуза на Holmes & Yang

Блузката с голяма панделка определено е незаменима дреха. Тя прави дори най-скучния костюм да изглежда женствен. В случая на Кейт тя я е комбинирала с дънки, което веднага събужда асоциации със стила на 70-те, който е и любим на актрисата. Тази блуза е дело на самата Кейти, тя е част от колекцията й Holmes & Yang.