Валери Божинов и Николета Лозанова официално вече са семейство.

Двамата сключиха брак пред около 200 от най-близките си роднини и приятели в RIU Правец. Николета беше облечена в пищна асиметрична рокля на световноизвестната дизайнерка Вивиан Уестууд. Брюнетката избра стилна прическа с вдигната коса, украсена с богат воал, пише bliasak.bg.

Веднага след венчавката младоженците приеха поздравления от гостите си в лоби бара на комплекса, а малко по-късно започна и сватбената вечеря в луксозния ресторант.

В последния момент щабът на националния отбор прецени, че е по-добре футболистите да не присъстват на събитието, само два дни преди квалификацията с Уелс. Единствено треньорите поздравиха младоженците, като им поднесоха икона, като дар от целия тим.

Сред гостите, които дойдоха на звездната сватба са: Евгения Калканджиева, Мартин Карбовски, Ванко 1, фолк изпълнителите Азис, Лияна, Константин, Цветелина Янева, Илиян и други.

Дизайнерката Соня Атанасова разкри, че Николета Лозанова сама е организирала сватбата си с Валери Божинов за 10 дни. "Тя имаше ясна представа какво иска и как да го направи - от поканите до покривките за масата. Освен това се държа изключително професионално, а не като капризна звезда", повдигна завесата около бекстейджа създателката на известна сватбена агенция. Залата бе решена в лила и бяло, разкошни свещници и украса от естествени бели рози допълваха обстановката. Кристали Сваровски по масите правеха тържеството още по-бляскаво.

Снимка от Facebook-a на Венета Райкова, придружена с надпис: "Патрик с Николета и Валери преди малко на сватбата на годината!!"

Снимка: Жоро Неделчев

Снимка: Жоро Неделчев

Снимка: Princess Fashion

Снимка: Princess Fashion