Есента поднася една топла палитра от живи цветове.

Модата както при дрехите, така и при косите идва с вълнуващи контрасти, ярки, наситени цветове, съчетани с нежни нюанси.

Малък съвет от Катерина Нгуен, фризьор за Stephan: Ако имате руса коса, подчератайте цветът й с златист или меден оттенък, за да придадете чувственост и богатство на цвета.

Типично есенните цветове – оранжево, медно, огнено придават меко и топло излъчване на прическата.

Всички кафяви, кестеняви, натурални или с различен топъл оттенък цветове, ще са хит през есента.

Кичурите се завръщат! Загадъчни и изкусителни, те бавно и нежно се сливат в косата и я правят по-жива и релефна. Дават й специален блясък, чар и неповторима красота.

Кичурите, сякаш целунати от топлите лъчи, матирани в различни нюанси, придават чудесен завършек на основния цвят.

Причините за промяна на цвета и формата на косата може да са различни: начин да избягате от скуката или да освежите визията си през настъпващите по-студени месеци, или пък е наложително, заради силно изтощаване на косата през лятото.

Каквито и да са причините, промените в дължината, формата или цветът на косата е препоръчително да бъдат консултирани с вашия фризьор за максимален резултат.

С негова помощ ще анализирате цвета на кожата ви, формата на лицето, силните и слабите страни на косата ви.

Това са основните фактори, които ще повлияят на бъдещата промяна, с които ще трябва да се съобразите за едни перфектни резултати, съветват специалистите от Stephan.