Червеното винаги е бил цвят на съблазняването, страстта и блясъка, независимо дали става въпрос за дрехи, кокетен аксесоар или червено червило.

Този претенциозен цвят придава луксозност на визията, а елегантността и класиката, която лъха от него е пословична.



Но като оставим всички тези суперлативи настрана, червеното е доста опасен цвят, който носен неправилно може да предизвика истинска стилна катастрофа.

Поради способността си да привлича внимание и да изпъква над останалите цветове, червеното изисква особено внимание от страна на дамите и, по-точно казано, повече познания и умения за работа с цветовете в гардероба.

Открийте Вашето червено

Цветът се характеризира с множество тонове, вариации на яркост и наситеност. Важно е да изберете нюанса, който подхожда на цвета на кожата ви. Той трябва да придава топлина на цялото ви излъчване и да бъде в пълна хармония с цвета на очите, косата и кожата.

Експериментирайте с различни нюанси на червеното, докато не намерите Вашия. Това изисква търпение и добра консултация!

Носете го със самочувствие

Червеното е властен цвят, който изисква чуждото внимание и възхищение. Не забравяйте това! Ако сте свити и тихи, едва ли той е най-подходящият цвят за вас. Той постоянно ще ви „натрапва”. Но какъв по-добър повод да преодолеете срамежливостта си?

Червена, връхна дреха

Един от най-стилните начини за носене на червено е залагане върху ярка връхна дреха за сметка на останалата част от облеклото. Черно-червената комбинация е страхотен вариант, особено за идните есенни дни.

Цялата в червено

Ако наистина искате да опитате тази опция, заложете на вечерна рокля или костюм, в съчетание с прическа, която оптически издължава фигурата ви.



Мини, червени рокли са един също толкова фантастичен вариант. Не забравяйте да съчетаете нюанса на червеното с подходящия цвят червило.