Автор
Woman.bg

Отново скандал с дете: Танцува предизвикателно на Седмицата на модата

Нова вълна от недоволство и упреци се изсипаха срещу шоуто на телевизия TLC „Детски конкурси за красота” (Toddlers & Tiaras).

Шест годишната Идън Ууд, която „се пенсионира” от предаването, се появи по време на представянето на детската линия Cicciabella в рамките на на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Вече ви показахме други звезди от шоуто на TLC: Мади, която се появи в предаването с изкуствени гърди и дупе и Пейсли, облечена като проститутка.

Британското издание „Дейли Мейл” потърси мнението на известния психолог Тина Брисън, относно последния смущаващ случай с Идън, ето го и него: „Това, което основно ме притеснява има две страни. Първата е фактът, че са я научили и са й показали как да бъде секси – да танцува по този начин и дори да махне якето си като сексапилна възрастна жена.

Сексуалността й е отключена доста преди да бъде социално и психологически съзряла за да си създаде представа за силата на сексапила. Освен това трябва да имаме предвид последиците от това малко момиче да се държи секси сред зрели мъже. Да отключиш сексуалността на дете, което не е съзряло затова, прави трудни реакциите му към вниманието , което ще започне да получава от мъжете.

Другото, което ме притеснява е, че получава толкова положителни отзиви затова как изглежда и колко секси е, че можем само да си зададем въпроса - Как мозъкът й ще навърже личните й представи затова коя е всъщност и какво ценят хората у нея”.