Автор
Woman.bg

Млада и блестяща кожа от първата до последната клетка

Живеейки в свят, който по всякакви начини се опитва да избегне стареенето, потребителят може да избира между множество продукти, които се появяват на пазара всеки ден.

Изменения на кожата като загуба на сила, блясък и еластичност, поява на бръчки, освен на възрастта, могат да се дължат на действието на различни неприятни фактори в околната среда и на стреса, дори на неправормерните естетични процедури.

Решението срещу тези проблеми всъщност се открива в състава на самата кожа.

Bioderma предлага иновативния продукт Matricium® , който създава идеална и естествена среда за регенерация на тъканите.



За разлика от козметичните продукти, които достигат само до повърхностния слой на кожата, т.е. епидермиса, Matricium® успява да пробие дермо-епидермалната граница и да достигне до дермата. Там той коригира дисфункциите и активира естественото възстановяване на клетките.

Той съдържа 63 субстанции, налични в кожата. Те са разделени в осем групи: пептиди, микроелементи, витамини, аминокоселини, въглехидрати, минерални соли, нуклеотиди и хиалуронова киселина. Създавайки микросреда, която е съвместима с клетките, те учат кожата да функционира отново и да се регенерира по естествен начин. 100% бионаличните елементи правят продукта приложим за всяка възраст, дори за бременни и деца.

Крайният резултат е кожа отново жизнена, здрава и плътна.