Автор
Woman.bg

Брус Уилис и Арнолд Шварценегер идват в България за "The Expendables 2"

Въпреки, че новината се знаеше от няколко месеца, от Millenium Films официално потвърдиха, че към актьорския състав на "The Expendables 2" се присъединяват големите звезди Арнолд Шварценегер и Брус Уилис, като последният ще се превъплъти в една от отрицателните роли.

Продължението на хита от миналата година ще стартира снимачна реализация в София в края на септември, като от "Ню Бояна" разкриха, че в битката за избор на локация, столицата ни е надделяла в конкуренцията на Будапеща и Прага, въпреки че не сме били първоначален избор на продуцентите, пише avtora.com.

Причината е, че в Чехия и Унгария са въведени значителни финансови облекчения при направата на филми, но дори и с тях, се оказало, че реализацията в България ще излезе значително по-евтино. След сцените у нас, екипът на The Expendables 2 ще се пренесе още и в Калифорния, както и в Китай, където също са предвидени снимки.



*The Expendables

Добрата новина за родните киномани, е че продуцентите ще разчитат отново на повечето звезди от първата част, като в ролите ще видим и не по-малко легендарни имена от Шварценегер и Брус Уилис като Мики Рурк, Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, Жан-Клод Ван Дам, Чък Норис, Питър Уелър, самия Силвестър Сталоун и др.



*The Expendables

По непотвърдена информация, продукцията ще разполага с внушителния бюджет от 45 млн. долара, а сред изпълнителните продуценти ще е и самият Слай.



*The Expendables

Все още няма информация къде ще бъдат настанени режисьорът Саймън Уест и имената от каста, но пък за сметка на това е ясно, че по време на снимките те ще разполагат със свръхлуксозни каравани, в които да отдъхват, с екстри като на петзвезден хотел - сателитна телевизия, позлатени вани, масажни столове и т.н.



*The Expendables

Официално, "The Expendables 2" ще тръгне по световните екрани от 17 август 2012 година, но на първо време вниманието ни ще е насочено най-вече към появата в София на любимите ни звезди от света на киното.

Вижте видео:

"The Expendables", трейлър

Заглавна снимка: Getty Images/ Guliver