Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на наградите "Мъж на годината"

Онзи ден бяха раздадени ежегодните награди на сп. GQ „Мъж на годината”.

Церемонията се проведе в Кралската опера в Лондон. Сред отличените попаднаха имената на музикантите от U2, Кийт Ричардс от Rolling Stones и актьорът Брадли Купър.

U2 отнесоха приза за “Група на годината”. Ирландците бяха почетени, след като през това лято приключиха най-касовото турне на всички времена и бяха едни от хедлайнерите на събитията в Гластънбъри, което всъщност е първото им фестивално участие като група от цели 25 години.

На церемонията, провела се в Кралската опера в Лондон, Кийт Ричардс от Rolling Stones получи наградата за “Писател на годината”.

Отличието, връчено му от Джони Деп, е за автобиографичния труд "Живот".

Брадли Купър завоюва международния приз „Мъж на годината”, а рапърът Тайни Темпа получи наградата за “Изпълнител на годината”.

Брадли Купър

Наградата за “Музикант на годината” бе присъдена на актьора Хю Лори, който през тази година издаде дебютния си албум. Музикантите от "Дюран Дюран" получиха приз за цялостно творчество.

Хю Лори

Фотографът Марио Тестино бе отличен с награда "Вдъхновение", а единствената дама, която си тръгна с приз, бе холандската манекенка Лара Стоун, обявена за “Жена на годината”.

А ето ги и нашите номинации за най-добре облечена звезда на събитието:

Кели Брук - британканката бе избрала рокля в стил "холивудски блясък" на Moschino

Моделът Аби Кланси остави доста малко на въображението и събра погледите на всички с предизвикателната дреха, която беше избрала за събитието. Впечатляващата рокля е от есенната колекция на Emanuel Ungaro. Аби я бе комбинирала с обувки на Christian Louboutin.

Дейзи Лоу пък се беше спряла на дантелена рокля на Jexika от есенната колекция на марката за тази година.

Избраната за жена на годината Лара Стоун, беше подбрала изчистена рокля на Calvin Klein

Неостаряващата Кайли Миноуг се беше спряла на рокля на Dolce & Gabbana

Чарлийз Терон с костюм от есенната колекция на Roland Mouret

Лиона Луис с рокля с ресни от есенната колекция на Lucy in Disguise

Ема Уотсън се бе спряла на по-бунтарска визия от останалите присъстващи дами на събитието. Тя беше с карирана рокля на McQ by Alexander McQueen, кожено яке и обувки с шипове на Christian Louboutin