Ако искате свеж и младежки вид, опитайте този летен грим:

1. Задължително трябва да се въздържате от прекомерната употреба на фон дьо тен, когато сте навън, в този случай цветният овлажнител е идеалното решение. Той не само ще подхрани кожата ви, но и ще заличи всякакви леки недостатъци. Нанесете с пръсти.

2. Ако имате лунички, не се опитвайте да ги скриете: те идеално се връзват със свежия ви и весел вид.

3. Заменете ружа с бронзираща пудра, която ще придаде на кожата ви приятен загар. Нанесете от нея и по слепоочията си. (Не прекалявайте. Много момичета нанасят такава пудра по цялото си лице, рискувайки да изглеждат неестествено и с "маска").

4. Вземете след това четчицата за сенки и нанесете нюанс на кафявото на клепачите си (можете да ползвате сенки от светло бежово до тъмно кафяво или почти черно). Ако нямате подходящи сенки, може да ползвате бронзиращата пудра. Отстранете излишния продукт с помощта на памучен тампон.

5. Нека спиралата бъде ограничена до минимум. Изберете естествения кафяв цвят. Водоустойчивата спирала е идеална за горещи дни или при изненадващи валежи.

6. Не прекалявайте с червилото. Спрете се на лек розово-кафяв нюанс, който се доближава до естествения цвят на устните или пък използвайте цветен гланц, за да им придадете весел блясък.

Вижте още снимки на грим в стил "Слънчева целувка":

Вижте фотогалерия:

Грим

Грим

Летен тренд: грим в ярки цветове

Грим ''Слънчева целувка''