Продължение.

Здравата, чиста и блестяща кожа е първото условие за красиво лице без грим и за поддържането й в перфектен вид ви дадохме вече няколко полезни съвета.

Освен за кожата обаче, трябва да се погрижите и за останалата част от лицето и най-вече да акцентирате върху красивите си черти по почти незабележим начин.

Нека очите ви станат с пъти по-изразителни с помощта на обикновена машинка за извиване на мигли. Можете да използвате безцветна, подхранваща спирала или да оставите ресниците си абсолютно натурални.

Никога не подценявайте перфектната форма на веждите. Те могат да съсипят изражението ви, ако не се грижите за изрядния им вид.

Много жени се борят с тъмните кръгове под очите, които са следствие умора, стрес, пушене, нездравословен хранителен режим, особеност на кожата и пр.

Предлагаме ви колкото можете по-често да си правите компреси с краставица. Доказано е още, че ниската температура премахва освен тъмните кръгове, така и подпухналата кожа. В този ред на мисли кубчетата лед са решение на проблема.

За да изглеждате естествено красиви се погрижете за косата си. Не я оставяйте на произвола, подхранвайте я постоянно и намерете най-подходящата за формата на лицето, стила на обличане и начина на живот прическа.