Woman.bg е сбор от няколко млади дами, за които музика е жизненоважна, а музикалните устройства (преносими или не) са едни от най-експлоатираните ни вещи.

И как да не се загледаме в колекциите слушалки на шведската марка Urbanears?!?

Особено силни предпочитания имаме към големите слушалки, които са толкова свежи и готини, че ти се иска с все тях да хванеш и един джубокс на рамо.



Един от моделите на Urbanears "Plattan" се появи и в епизод на сериала „Стъклен дом”.



Слушалките се предлагат в 3 основни модела и общо 14 цвята, като последната серия "Urbanears – Medis" прави революция във формата на малките „пеещи буболечки”.

Естествено, не само това е големият плюс на новия модел. Най-важното нововъведение на Urbanears – Medis е неговият революционен дизайн, който ще измести класическите тапички и ще представи на света най-малките слушалки, които стоят в ухото.

Те не дразнят, не падат, не влизат в ушния канал и стоят стабилно, дори и при резки и бързи движения. С тях можете да танцувате, да карате колело или сноуборд, без досадното падане и наместване.



EarClick концепцията е патент, с който слушалката се закрепя в ухото , така че да остане неподвижна. Този изобретателен подход използва долната част на ухото, както обикновените тапи, но прибавя и закачане в горната част, осигурявайки максимално удобство.

Моделът Мedis се продава в комплект с четири, различни по размер, силиконови приставки, за да може всеки да постигне перфектно прилягане на слушалката в своето ухо, независимо от специфичните му извивки.

Друго, което ги прави още по-подходящи за спортове и динамично ползване, са вградените микрофон и дистанционно, които работят с повечето от най-разпространените модели телефони.