Автор
Woman.bg

Кристина Хендрикс създава линия бански за пълни жени

Не е никаква тайна, че съвременната мода все още е фокусирана основно около кльощавите жени и рядко обръща внимание на тези с по-закръглени форми. Това води до усложнение за повечето дами, когато става въпрос подбор на дрехи, и в частност бански.

Кристина Хендрикс, червенокосата звезда със сочни форми от сериала “Момчетата от Медисън”, е решила да промени ситуацията като създаде модна линия бански за по-закръглени жени.

Въпреки, че тя често е критикувана заради “преливащите си” форми, Хендрикс все пак е вдъхновение за милиони жени по света, които са избрали да запазят истинската си форма.

Актрисата, която досега не се е занимавала с мода, планира да обедини усилия с известен дизайнер, който да може да я упъти в тази неизследвана досега част от модата. Все още не са известни подробности, но е сигурно, че моделите ще станат хит сред дамите като Кристина.

През месец май, актрисата бе фотографирана да носи цял бански в черен цвят по време на почивката си в Италия. Много модни журналисти и блогъри изразиха мнение, че моделът е неподходящ за нея и че трябва да подбира по-внимателно.

Източник, близък до звездата, сподели, че за Кристина, това е била последната капка в чашата и така тя е взела решението да създаде собствена линия бански, пишат от drehi.bg