Джордж Клуни безспорно е един от най-желаните ергени в Холивуд.

Малко известен факт е, че той е бил женен веднъж, но в много от своите интервюта споделя, че не би направил тази крачка отново.

През юни актьорът се раздели с приятелката си Елизабета Каналис, а в края на миналата седмица стана ясно, че вече има нова изгора.

Бързината, с която Клуни запълва празнините в сърцето си ни накара да погледнем назад и да ви представим част от жените в живота му.

През май актьорът навърши 50 години и е имал връзки с модели, актриси, сервитьорки … списъкът е доста дълъг …

Кели Престън

Преди да стане съпруга на Джон Траволта, Кели Престън има връзка с Джордж Клуни. Любовта им се развива през 1998 г. Докато живеят заедно Клуни подарява на любимата си прасенце, на име Макс, за което продължи да се грижи и след раздялата им.

Талия Балсам

Талия е единствената жена в света, която може да се похвали, че е носила "титлата" "г-жа Клуни". Двамата били женени от декември 1989 до 1993 г. В свои интервюта актьорът споделя, че не е дал шанс на Талия и бракът им не потръгнал. През 1998 г. Балсам се омъже за актьора Джон Слатери.

Карен Дъфи

Моделът Карен Дъфи е една от кратките забежки на Клуни. Двамата прекарват няколко горещи вечери заедно около нощта на наградите "Еми" през 1995 г.

Селин Балитран

Селин Балитран работи като сервитьорка в заведение във Франция, когато Джордж Клуни влиза в живота й (хмм ... в ресторанта й) през 1996 г. По това време тя е студентка по право, но решава да се премести в Калифорния, за да бъде по-близо до актьора. "Когато ми се налагаше да ставам рано, той настояваше да будя и него. Беше невъзможно да започнем деня без да сме хапнали закуската си заедно." - споделя тя в интервю. Двамата се разделят през 1999 г.

Чарлийз Терон

Чарлийз и Джордж имат кратък флирт през 2000 г., но и двамате не исат да дадат подборности за отношенията си.

Лиса Сноудън

Клуни има връзка с още една моделка в периода 2000-2005 г. Той и англичанката Лиса Сноудън се събират и разделят непрекъснато за този период, докато не се разделят окончателно. След раздялата им Лиса сподели с медиите, че всички се интересуват какъв е Клуни в леглото, но тя никога не би споделила.

Луси Лиу

Според слуховете двамата актьори имат връзка през по-голямата част от 2000 г., но успяват да я прикрият страшно добре

Криста Алън

Двамата се снимат заедно във филма Confessions of a Dangerous Mind през 2002 г., от когато датира връзката им, която продължи 2 години. Филмовите звезди се събират отново за малко през 2006 г., когато окончателно слагат край на отношенията си.

Рене Зелуегър

Рене Зелуегър е била обвързвана на два пъти с името на Клуни, веднъж през 2001 г. и веднъж четири години по-късно - през 2006 г.

Сара Ларсън

Моделът и бивша сервитьорка Сара Ларсън е официалната приятелка на Клуни от 2006 до 2009 г. Тя си чупи крака в мотоциклетна катастрофа, в която участва заедно с актьора. Сара е първата приятелка на Клуни, която той удостоява с честта да заведе на Оскарите, като своя официална дама

Елизабета Каналис

Клуни и италианският модел Елизабета Каналис излизат заедно почти 2 години. Дни след рождения ден на Клуни тази година, в медиите се появиха слухове, че двамата са се оженили. Оказа се обаче, че клюките са повече от неверни, двамата се разделиха този юни.

Стейси Киблър

Стейси е последното завоевание на актьора. Все още не е ясно дали връзката им е сериозна, но според слуховете двамата са прекарали доста незабравими мигове в къщата на Клуни на езерото Комо. "Аз съм най-голямата късметлийка на света" - сподели в своя Twitter акаунт Стейси по време на гостуването й в дома на актьора