Огледалото е един от предметите в женския свят, който се радва на голяма популярност.

Трудно бихме могли да открием дамска чантичка или дом, в които да липсва поне едно огледало.

Днес решихме да ви представим най-необичайните огледала в света.

Ето ги и тях:

Огледала-пейки

В Япония, в парка в близост до културния център Towada Art Centre, са поставени необичайни пейки. Те се наричат In Flakes и отразяват небето и дърветата, които ги заобикалят.

Огледален нож

Една жена иска винаги да изглежда перфектно, независимо от това дали е на светско събитие или в кухнята си. За жени, които обичат да готвят и едновременно с това да изглеждат страхотно са помислили създателите на Knife Mirror или Огледалния нож.

Огледална къщичка

Само преди около година в Швейцария откриха необичайния хотел Treehotel. Той се състои от няколко малки къщички, разположени на различни дървета. Външната част на една от тях е облепена с огледала. В тях се отразява заобикалящата я гора и ефектът е повече от невереоятен.

Огледало-пъзел

Ако често ви се случва да не ви се става сутрин или да се чувствате страшно изморени след дълга вечер, то огледалото-пъзел на дизайнера Emiliano Brinci е точно за вас.

Можете да го подредите по своя собствена идея и сутрин да виждате едино доста по-весело и забавно свое отражение.

Гигантска дискотечна топка

Миналата зима жители на едни от кварталите в Париж бяха изненадани от гигантска дискотечна топка. Тя са появи в един от парковете на квартала, бе издигната със специален кран и радва преминаващите около нея в продължение на няколко седмици.

Очаквайте продължение