Автор
Woman.bg

Най-красивите звезди между 40 и 50 години: Сара Джесика Паркър

Актрисата Сара Джесика Паркър е невероятно чаровна и е пример за подражание на милиони жени по света не ни позволи да изключим всеизвестната “Кaри Брадшоу” от нашата класация.

Останалите дами, които включихме в поредицата са Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и Дженифър Анистън, Джулия Робъртс, и колежката на Сара Джесика Паркър от "Сексът и градът" - Ким Катрал.

Сара Джесика Паркър (25 март 1965 г.) – 46 години

Сара Джесика Паркър смята, че остаряването е сериозен проблем и че тя е също толкова засегната от него, колкото и другите жени. Актрисата твърди, че пробва на собствен гръб буквално всички нови anti-age средства, излизащи на пазара.

Междувременно Сара Джесика е сигурна, че красотата идва отвътре и че личните качества ще ви помогнат да изпъкнете сред тълпата и да бъдете красива, дори ако имате на лицето си няколко бръчици в повече.

Също като повечето жени на нейната възраст актрисата старателно овлажнява лицето си – преди лягане тя не само си слага нощен крем, но и нанася овлажняващ балсам върху устните си. Тя смята за много важен и защитният крем против слънце. “Това е доста ново откритие за мен, но вече не мога да мина без него. Пия много вода и постоянно ползвам овлажняващ крем. Обичам маските за лице, но те трябва да бъдат практични. Интересува ме крайният резултат, а не свещите и музиката”.

За да поддържа физическата си форма, Паркър ежедневно прави фитнес-упражнения, два пъти седмично ходи на йога и тренира с гимнастически халки. Тя не обича скучни упражнения и предпочита по-разнообразните такива.