Британският принц Хари има връзка с модел на бельо.

Третият в реда за наследяване на британския трон излизал с моделката Флоранс Бръденел-Брус, бивша приятелка на състезателя от Формула 1 Дженсън Бътън.

Това стана след като той ясно заяви, че връзката му с Челси Дейви е приключила.


Флоранс и Дженсън Бътън

"Връзката им все още е в началото. Тя е много забавна, руса и изглежда страхотно, Хари наистина много я харесва", съобщи запознат източник пред британския таблоид "Сън".


Принц Хари

Двамата се срещали в дома на Флоранс, която е потомка на седмия граф на Кардиган, в Нотинг Хил, Западен Лондон.

Флоранс

Служители на двореца Сейнт Джеймс отказват да коментират личния живот на Хари, а Флоранс заяви само: "Няма много за казване".

Флоранс

Манекенката, която е била лице на рекламни кампании на Адидас и на британската верига магазини Джон Луис, се познава с Хари от години и двамата имат много общи приятели.

Флоранс

Преди време 26-годишният принц, чиито брат принц Уилям се ожени за Катрин Мидълтън през април, заяви, че няма време за любов, тъй като е прекалено зает с работата си като пилот на хеликоптер Апачи.

Флоранс

Запитан за слуховете, че има връзка със сестрата на Катрин Пипа Мидълтън, той отговори: "Пипа? Не, не се срещам с никого в момента. 100% ерген съм. В момента работя много, така че любовните срещи и гледането на телевизия са последните неща, за които имам време", пише БГНЕС.

Вижте фотогалерия:

Флоранс Бръденел-Брус