Автор
Woman.bg

Хю Хефнър налага вечерен час на зайчетата си

Бившата годеница на Хю Хефнър разкри стриктните правила на създателя на Playboy, като заяви, че програмата за приятелките му в прочутото имение често е ограничаваща.

Кристъл Харис развали годежа си с Хефнър по-рано тази седмица и се изнесе от имението в Лос Анджелис, където се планираше сватбата. Тя вече се наслаждава на новооткритата си свобода, като заяви пред Entertainment Tonight, че "програмата в имението е толкова стриктна - прибиране в 6 часа всяка петъчна вечер, кино-вечер в събота и неделя".

"Не можех да правя някои неща. Първата година, докато бях там, отидох на ваканция с приятелките си и отидох за 4 дни в Айдахо, за да посетя сестра си. През втората година попитах дали мога да отида с приятелите си и да видя семейството си и ми беше отказано. Усетих как светът ми се стеснява около мен", пишат от lifestyle.bg

Тя добави, че в имението всичко "става както каже Хеф, или не се случва". Харис признава, че изнасянето от имението на Playboy тази седмица понякога е "плашещо". "Свикнала съм да живея някъде, където има икономи и охрана. Вечерният ми час беше в девет часа. Пред ден шофирах, беше нощно време, трябваше да заредя бензин; плашещо е".