Колкото и малко да познавате един човек, много елементи от външния му вид издават чертите на характера му.

Интересно е, че можете да узнаете много неща за една жена, просто надниквайки в гардероба й. За да проверите истинността на нашия тест, изберете типажа, който се доближава най-много до вас и сравнете особеностите на характера със собствените си такива.

Почитателки на ушити по поръчка дрехи

Какво носят: ексклузивни тоалети, които прилягат идеално към тялото, подчертавайки красивите му страни и прикривайки недостатъците. Обикновено са ушити по поръчка от „проверен” шивач.



Тези жени не си падат по дилетантите и половинчатите неща и обикновено във всеки един проблем се опитват да достигнат до самата му същина.

Сред тях има много перфекционистки, които приемат тежко всякакви отклонения от идеала, особено ако става дума за собствената им външност. Те вярват, че заслужават повече и обикновено успяват да убедят и околните в това.

Мъжете изпитват сериозни затруднения с такива жени – при тях традиционните методи на ухажване сработват в най-добрия случай веднъж от три пъти.

Тези дами никога не се ограничават с праволинейни изказвания и майсторски владеят подтекстовите вплитания, нюансите и полутоновете. Малцина могат да се конкурират с тях по интелектуално „представяне”.

Те са ярки, разкошни и необичайни и на пръв поглед изглеждат донякъде самовлюбени или високомерни. Надменността им обаче е просто начин да предпазят нежната си душа от посегателства.

Почитателки на модата

Какво носят: най-актуалните модели за сезона. При това редовно „сверяват” гардероба си с публикациите в лъскавите списания, облеклата на звездите и репортажите от модните подиуми.



Тези жени няма да се притеснят ни най-малко, ако закъснеят за среща или пък забравят да изпълнят дадено обещание. За сметка на това ще потънат в земята от срам, ако бъдат принудени да се покажат пред хора с тоалет от миналия сезон.

Капризните робини на модата по-често от останалите се сблъскват с един типично женски проблем – гардеробът да е пълен догоре с дрехи, а притежателката им да „няма какво да облече”.

Ако почитателките на ушитите по поръчка дрехи се страхуват да изгубят индивидуалността си, то поклонничките на модата се боят най-много от това да изостанат от текущите модни тенденции.

Крехките и въздушни „жертви на модата” всъщност са много по-силни, отколкото изглеждат на пръв поглед – та те постоянно тренират!

В дамските им чанти, колкото и малки да изглеждат те, винаги ще се намери място за едно-две тежки лъскави списания, а дори и най-заледените и хлъзгави улици няма да накарат тези дами да слязат от висотата на тънките си токчета.

Дори ако изпитват известен дискомфорт при носенето на модерните си тоалети, те ще пренебрегнат неудобствата, подлагайки се на риск от психосоматични заболявания.

Оказва се обаче, че различните женски „парцалки” могат да бъдат и полезни – една истинска поклонничка на модата има всички шансове да постигне успех, ако се захване с бизнес.

Любителките на експериментите

Какво носят: носят всичко, подбирайки тоалета си според настроението! В гардероба им има романтични рокли, строги костюми, къси поли, тежки кубинки, въздушни шалове, дънки и какво ли още не.



Според Уилям Шекспир изменчивостта е основна черта на жените. За тези дами това важи в пълна сила, тъй като те постоянно променят облика си.

Любителките на промените и експериментите са творчески и креативни натури, „малкото момиченце” в тях се чувства отлично и няма никакво намерение да порастне. За сметка на това тези дами често трябва да положат извънредни усилия, за да довършат докрай започнатото от тях.

Те постоянно се палят от нови идеи, поривите им обаче изгасват също толкова бързо, колкото пламъкът на кибритена клечка. Те предпочитат някой друг да довърши започнатото от тях или пък да организира подобаващо новите им проекти.

Мъжете или се възхищават открито на такива жени, или поне с удоволствие наблюдават постоянните им метаморфози. Впрочем създадената от преображенията им илюзия за „вечно ново” до голяма степен предпазва тези дами от изневери от страна на любимия.

Самите те обаче нямат нищо против да внесат разнообразие в сексуалния си живот и обикновено не страдат от угризения на съвестта след това.

Следва продължение.