Това лято модерният маникюр предполага ярки цветове и оттенъци – слънчево жълто, огнено оранжево, нежно-зелено, романтично виолетово или яркосиньо – всичките тези цветове са идеални за сезона!

Дори ако сте донякъде консервативни в предпочитанията си, сега е моментът да се отдадете на смели експерименти. Важно е обаче маникюрът да е идеално изпълнен – ако яркият лак бъде нанесен небрежно, ще прави лошо впечатление. Освен това забравете за времената, в които цветът на лака съответстваше на тона на дрехите. Сега маникюрът се комбинира по цвят с аксесоарите. През лятото на 2011 г. на мода е цветният френски маникюр, както и лунният маникюр. Ползвайте цветни лакове и експериментирайте на воля, смесвайки най-актуалните оттенъци!

Друг хит на сезона е лакът с ефект на напукване. Не се притеснявайте – той изглежда много ефектно и изобщо не прилича на олющил се лак. Предлагаме ви няколко вида маникюр, които ще са особено актуални през това лято – изберете най-подходящия за вас!

Слънчево-жълт



Жълтият лак за нокти е задължителен атрибут на всички момичета, които са в крачка с модните тенденции! Ако това решение ви се струва твърде смело, подберете жълти аксесоари в тон с лака ви. Бъдете ярки и не се страхувайте да изпъкнете!

Огнено-оранжев



Оранжевият лак за нокти е не по-малко популярен от оранжевото червило! Ползвайте ги заедно и ще бъдете истински моден хит!

Ярко-розов



Розовият лак никога не излиза от мода, при това е подходящ не само за блондинки. Пробвайте и ще се убедите сами!

Светлосин



Небесносините оттенъци също ще са на мода през летния сезон, тъй като навяват асоциации с морето и наближаващата отпуска.

Нежно-зелен



Светлите нюанси на зеленото стоят чудесно върху нокти с всякаква дължина. Ако все още смятате, че този цвят не е за вас, пробвайте пастелни оттенъци.

Виолетово и лилаво



Виолетовото и лилавото са много нежни цветове, които стоят ефектно върху ноктите и придават женственост на общия облик. При това са подходящи за всякакви дрехи!

“Напукан” лак



Напуканият лак вече не е случайност или злополука, а ново модно течение! Лаковете с ефект на напукване, нанесени върху обикновения ви цветен лак, ще ви придадат много оригинален вид.