Гуен Стефани е гореща… В няколко смисъла на думата! Тя обожава своето ярко червено червило, когато е на сцената хвърля искри от талант и въодушевление, има жестока, нажежаваща модните ни вкусове линия за дрехи и аксесоари, внася топлина и обич в семейството си от трима мъже и има супер секси тяло на 20-годишна.

След две бременности и непрестанни грижи за мъниците Кингстън и Зума Неста тя най-накрая намери време да се погрижи за прословутото си атлетично тяло.

В свое интервю за сп.Elle тя споделя мъничко за начина си на живот, който й осигурява прекрасна фигура и здраве.

Диетата

Тя твърди, че се придържа към всевъзможно най- здравословни менюта, но веднъж на ден си позволява да хапне бисквитка или мъничко парче пица.

„Няма никакви трикове, всичко е проста математика: Колко храна и калории поемеш, толкова ще трябва и да изгориш”.

Нищо не идва даром

Певицата признава, че за да се поддържа в добра форма тренира по пет пъти в седмица. Уикенда винаги си остава времето за разтоварване.

Тя говори открито за вечната си борба с теглото:

„Винаги съм била на диета, още откогато бях на 16 години. Това е една продължителна битка и понякога е истински кошмар.”

Упражненията

Гуен е от хората, които са свикнали постоянно да правят нещо. Това е и причината тренировките на звездата да са по 5 пъти в седмица, като нито един ден не се повтаря с предния. Тя тренира всичко – бокс, джогинг, вдигане на тежести, танци, плуване…

Откъде идва мотивацията й? „Суетна съм! Искам да нося красиви дрехи!”.