Миранда Кер забременя, роди своето момченце и само няколко седмици след раждането изглежда по-добре от всякога. Възможно ли е това?

Да! И г-жа Сексапил го доказва и показва на целия свят. Където и да се появи, тя е секси, шик и елегантна, сякаш току- що излязла от корица на списание.

Австралийската красавица напоследък сияе от щастие и освен голямата усмивка на лицето й, която е доказателство за това колко прекрасно се чувства, тя е по-стилна и по-красива дори от преди забременяването.

Миранда обича да миксира в ежедневието си като съчетава различни стилове, материи, цветове и при това успява да не изглежда кичозно.

Орландо Блум може да се гордее с такава жена до себе си! А ние може би никога няма да узнаем каква е тайната й.

На премиерата на "The Good Doctor" Миранда се появи в черна, елегантна рокля на Roland Mouret, розови обувки Christian Louboutin и чанта Lanvin.

С рокля на Marchesa и обувки Nicholas Kirkwood, Миранда все едно беше излязла от някоя приказка... Вълшебна визия за събитието Met Gala 2011, на което се почете изкуството но покойния Alexander McQueen.

На друго светско събитие, сладката Мирандa се бе спряла на визия изцяло в черно, като завършек черни обувки Аzzedine Аlaia.

Ежедневен стил:

Преди ревю на Balenciaga:

Фотосесия за сп. Vogue Австралия по време на бремеността: