Актрисата Кейти Холмс наела на работа 18-годишната дъщеря на съпруга си Том Круз Изабела, за да й помогне по създаването на нова модна линия.

Изабела е едно от двете осиновени от Круз и бившата му съпруга Никол Кидман деца. Освен нея, той има и 16-годишен син, отново осиновен, който се казва Конър, както и 5-годишна дъщеря Сури от настоящата си спътница.

Звездата от "Мисията невъзможна" особено много се зарадвал от решението на половинката си. "Бела е истински артист, затова е страхотно, че ще може да развива таланта си. Тя обожава модата."



И все пак 48-годишният Круз не знае с какво точно ще се занимава наследничката му.

"Трябва да отидете до фабриката, за да разберете. Лейбълът "Холмс енд Янг" (Holmes & Yang) е собственост на жена ми. Ако искате да си говорим за филмите, в които участвам, ще мога да ви кажа много повече", обясни той за сп. "Пийпъл".

Кейти Холмс започна да твори съвместно със стилистата си Джийн Янг, за да създаде модна линия дрехи, на които "да могат да разчитат" работещите майки.

По думите на Янг "понякога динамиката на живота ни завърта и дори не искаме да мислим какво точно да облечем. Точно в тези мигове ни трябват дрехи, които да могат да се съчетават идеално с останалите в гардероба ни". Именно на това залага марката, пишат от vesti.bg

"И двете сме работещи майки, много заети сме и знаем какво им е на всички онези жени", казва още тя.