Автор
Woman.bg

Ема Уотсън най-добре облечената, Кейти Прайс – най-зле

Ема Уотсън, звездата от филмите за Хари Потър, загърби ученическите си дни в Хогуортс и затвърди новия си статут на модна икона, след като оглави класацията на сп. "Глемър" за най-добре облечените жени в света, съобщи "Дейли експрес".

Класацията е изготвена от британското издание на списанието след допитване, в което са подадени над 15 000 гласа. На второ място в списъка е певицата Черил Коул, която миналата година заемаше челната позиция. Следват я звездата от вампирската сага "Здрач" Кристен Стюарт, съдията от шоуто "Х-Фактор" Дани Миноуг и телевизионната водеща Алекса Чънг.

Emma Watson

Топ 10 на най-добре облечените жени в света се допълва от певицата Риана, супермодела Кейти Мос, звездата от сериала "Клюкарката" Блейк Лайвли, риалити звездата Оливия Палермо и актрисата Леа Мишел, пишат от dnes.bg

Сред имената, които за първи път попадат в списъка на най-добре облечените дами на планетата, е и това на 5-годишната Сури – дъщерята на звездното семейство Том Круз и Кейти Холмс. Малката госпожица е класирана на 21-во място. Дебют сред модните икони прави и Саманта Камерън, съпругата на британския премиер Дейвид Камерън. Тя заема 19-о място в класацията.

Suri Cruise

За първи път в списъка присъстват и имената на Кристина Хендрикс, Никол Ричи, Кели Брук и Кери Мълиган. Виктория Бекъм, която миналата година беше осма, сега е на 15-о място.

Най-голям спад в позициите обаче отбелязва певицата Бионсе – от девето място миналата година сега тя заема 36-о.

Моделът и риалити звезда Кейти Прайс е обявена за най-зле облечената жена в света. След нея е класирана ексцентричната поп звезда Лейди Гага.

Katie Price