Докато Кейт Мидълтън може да се похвали само с две любовни връзки преди да срещне Уилям, то за принцът на Великобритания се знае, че е жонглирал с няколко кандидат принцеси.

Ето един бърз преглед на по-голямата и важна част от дамите в живота на Уилям. Тук не са включени забежките за по ден-два, а връзките, които са се озовали на показ пред британското общество.

Роуз Фаркухар (2000г.)

Роуз винаги ще има място в сърцето на Уилям. Човек никога не забравя първата си любов… Двамата се познават от детство и е първата истинска тръпка на кралския галеник. В момента тя се изявява като певица и цялото й семейство продължава да поддържа близки взаимоотношения със семейството на Принца.

Давина Дъкуорт-Чад (юни 1999г. – юли 1999г.)

Давина е дъщеря на земевладелец от Норфолк и втори братовчед на покойната принцеса Даяна. Преди време Уилям я покани на разходка с лодка (добре де, със супер луксозна яхта) и двамата обиколиха Егейско море. Това беше кратка тийнеджърска любов, която завърши с приятелство. В момента Давина е омъжена за барон Том Барбър и има близначета.

Джесика (Джека) Крейг (2001г.)

Романсът между Уилям и Джесика започна и свърши по време на престоя му в ранчото на родителите й в Кения, преди да отиде да следва в колежа Сейнт Андрю. Интересен факт е, че в същото имение, години по-късно, Уилям предложи брак на Кейт. Джесика и Принца са добри приятели и до днес.

Арабела Мъсгрейв (лятото на 2001г.)

Това е първата девойка, по която Уилям искрено страда. В момента Арабела работи като PR за модния гигант Gucci и има връзка със скъп приятел на кралското семейство.

Карли Меси-Бърч (есента на 2001г.)

Дивата и чаровна Карли пък е първото момиче, което изоставя Принца. Тяхната връзка е кратка и пълна с вкусни спагети, които тя му приготвяла вкъщи.

Оливия Хънт (2002г.)

Дългокраката блондинка Оливия Хънт среща Уилям покрай техни общи познати. Докато Оливия учела в Единбургския Университет, двамата често посещавали пъб на име Cumberland. В момента сестрата на чаровната Хънт е омъжена за един от най-близките приятели на Уилям.