Актьорите и екипът на най-новият български сериал „Под прикритие”, който тръгва от неделя по БНТ, отпразнуваха по холивудски премиерата на първия епизод в „Синема сити” снощи.

По червения килим последователно минаха продуцентите Димитър Митовски, който е и режисьор на филма, Димитър Гочев и Росен Цанков, вторият режисьор Виктор Божинов, придружен от Параскева Джукелова и актьорите Ивайло Захариев и Ирена Милянкова, дебютанти в киното, както и познатите ни от други филми Владо Пенев, Захари Бахаров, Деян Донков, Александър Сано–Среброто и Станислав Яневски придружени от екранните и неекранните си партньорки. З

вездата на вечерта стана Христо Мутафчиев , който вече се завръща на екран със засега засекретена роля.

Продуцентът и режисьор Митовски представи екипа на филма заедно със шефката на БНТ Вяра Анкова и програмният директор на медията Севда Шешманова.

След бляскавата премиера екипът на филма се премести заедно с приятели и почитатели в столично заведения за да продължи да празнува.

От модна гледна точка сме доста изненадани, че всички дами бяха преценили, че на такова събитие е подходящо да се появяват в ежедневни одежди.