Полуфинална вечер на седмото издание на конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС” ще се състои на 12 април (вторник) от 18:30 ч. в аула “Максима” на УНСС.

Изборът на най-красивите студенти в УНСС отново е съпътстван от благотворителната кампания на университета “Аз помогнах” и затова всички събрани средства от покани ще бъдат преведени по сметката на кампанията в помощ на детския социален дом “Даскал Ботю” в Калофер.

Според тазгодишния регламент на събитието, организирано от най-стария български студентски съвет - Студентския съвет при УНСС до полуфинала на шоуто бяха допуснати по 12 души в двете категории.

Съгласно същия регламент до тогава всеки има шанс да подкрепя любимците си в гласуването с SMS на кратък номер 1915 и да помогне на 2 момичета и 2 момчета да се класират за финала на 28 април.

Заедно с това по 6 участници във финала съответно в категорията “Мис УНСС” и “Мистър УНСС” ще бъдат определени от авторитетно жури.

Членове на журито ще са “Мис България 2005” Роси Иванова, “Мисис България 2009” Лазарина Стефанова, “Мис България 2007” Юлия Юревич, ексадреналинката Жана, водеща на лайфсатайл рубриката “Сладки приказки” в сутрешния блок “Бодилник” на ТВ 7, Юлияна Дончева; “Мис УНСС 2010” Цветелина Андреева, Иван Колев, депутат от ГЕРБ в 41-то Народно събрание, спортния агент Георги Градев, Стамен Горчев - основател на най-големия български тематичен сайт за покер - Igrach.com, футболиста Даниел Златков, Явор Владинов, адм. директор на представителя за България на “Reserved” - Ел Пи Пи Ритейл, Пламен Попов, собственик на дискотеки PlayHouse и The Cotton club, Мартин Петров, мениджър на медийната група на Sportal, Димитър Дилчев, кмет на Район “Студентски” и Павел Цветков, собственик и управител на фирма “Квят”.

Юлия Юревич

Юлияна Дончева

Ексадреналинката Жана

За настроението на публиката в полуфиналната вечер ще се погрижи Лазар, нашумял с парчето “Заместител”, което самият изпълнител представи и в последното издание на “Евровизия”.

Водещи на събитието ще бъдат “Мис Плейбой” Светлана Василева и “Мистър УНСС 2010” Даниел Петканов.

Медийни партньори на “Мис и Мистър УНСС 2011” са TV 7, Sportal.bg, Blife.bg, радио “Дарик”, Woman.bg, Hotnews.bg и Men.bg, а събитието се провежда с подкрепата на дискотека PlayHouse, покер сайтът Igrach.com, туристическа агенция “Смарт травъл”, клуб Night Flight и Bar Flight.

Повече информация за целия конкурс, участниците, галерии от снимки и всичко останало може да намерите на официалният сайт на “Мис и Мистър УНСС 2011” - www.beauty.unwe-sc.org.