За характера на една жена може да се съди не само по аромата на парфюма й, формата на червилото й, начина й на гримиране или пък цвета на косата й.

Погледнете по-надолу и вижте обувките, които носите.

Разгледайте внимателно нашата галерия и си изберете обувки. Ако не можете да се спрете само на един чифт и харесвате два или три вида обувки, четете всички описания. Най-вероятно ще откриете много черти, които да съвпадат с вашите.

Високи токчета

Жените, предпочитащи обувки с висок тънък ток, обожават да са в центъра на вниманието. Почти като при Шекспир – целият свят е театър, но според тези дами актрисата е само една – „Моя милост”. Те са донякъде капризни, малко разглезени и често използват женствеността си, за да постигнат целите си. Тези жени рядко се съмняват в собствените си достойнства и в сексапила си. Освен това дълбоко в душата си са сигурни, че мъжете са създадени, за да стоят на колене пред тях. Обикновено желанието им да изглеждат безупречно е по-силно от желанието им да се чувстват комфортно. Почитателките на високите тънки токчета понякога са смятани за повърхностни, но това често е техен осъзнат избор на максимално удобна социална роля. И не изключва наличието на интелект.

Пантофки

Този тип обувки са предпочитани от дружелюбни, мили и донякъде скучни момичета, които дълбоко в себе си все още не са готови да признаят, че детството им е свършило. Въпреки привидната си „откритост”, не допускат другите твърде близо до себе си. Ако се опитате да проведете задушевен разговор с момиче с „пантофки”, най-вероятно скоро ще откриете, че то предпочита да „отбива номера” с общоприети фрази и да насочва темата в по-безопасна насока. Обикновено тези жени разбират от мода и обичат да носят нови и модерни дрехи. Внимателни и великодушни са и често събуждат у мъжа един от първичните му инстинкти – инстинкта на рицар-закрилник.

Кубинки

Момичетата, които си падат по тежките „казармерийски” кубинки обикновено са донякъде затворени и леко егоцентрични. Те нямат доверие на хората, затова действат на принципа „ако искаш нещо да се свърши, свърши го сама” и търсят помощ само в краен случай. Тези интелектуални особи имат много деликатна душевност и често и продължително се терзаят заради недоразуменията, неяснотите или объркванията в отношенията им с други хора. Дори на доста зряла възраст те са способни да се шокират искрено от грубостта и неадекватното отношение на другите хора.

Ниски кожени обувки

Този тип обувки, напомнящ много на „мъжки” тип обувка, е предпочитан от интелигентни жени със сложен мироглед – сдържани, избягващи демонстрацията на собствените си чувства пред други хора, дори ако в момента преживяват истинска драма. Те обикновено знаят точно какво искат, но са свикнали да постигат целите си задължително, без милост нито към себе си, нито към околните. Някои от дамите, носещи такива обувки са крайно педантични и искрено се шокират, ако някой не отговаря на очакванията им. Те често имат трудности в общуването с противоположния пол и са недоволни от това, което получават.

Спортни обувки

Почитателките на маратонките и кецовете са същински генератори за идеи. Те са креативни, обичат да пътешестват, а от дълго застояване на едно място започват да се депресират и да скучаят. Подобен ефект върху тези дами има и „тактилният глад” – те приемат тежко липсата на дружески и любовни прегръдки или интимна ласка. От тяхна гледна точка не само обувките, но и животът трябва да бъде удобен и уютен.

Свръхмодерни обувки

Желанието на почитателките на модата да се откроят сред останалите за тях е естествено като дишането. Те приемат буквално поговорката, че „по дрехите посрещат” и възприемат света като лъскаво списание – съвкупност от образи и ярки цветни картинки. Всяка една почитателка на модата има заложби да стане или успешен бизнесмен, или добър ръководител. Малцина от тях обаче се възползват от този свой потенциал.

Платформа

Почитателките на този тип обувки често се терзаят от съмнения или пък искат всичко тук и сега. И далеч не винаги постигат желаното. Те донякъде са твърде праволинейни, обикновено са достатъчно самоуверени и обичат да командват, практични са и се главозамайват от собствените си успехи. Според тях изборът на партньор е сериозна задача, изискваща дълъг период на „проучване”. Затова сексът за една нощ за тях е просто глупава приумица или изключение от правилото.

Токче kitten heels

Дамите, които си падат по този тип обувки трудно приемат критични изказвания по техен адрес, но пък при това самите те често изпитват желание да поучават другите. За душевното им равновесие е важно да са заобиколени от надеждни вещи и да имат спестявания „за черни дни”. Тези дами се дразнят от криви и небрежно изпънати шевове, висящи от дрехите конци, скъсани копчета и т.н. (включително зле изпълнен ремонт) много повече, отколкото другите хора. Тези жени са стъпили здраво на краката си, практични и леко амбициозни са и обикновено намират щастието си с мъже, които имат нужда от грижи и ласка.

Ако искате да си спечелите мечтания от вас чифт обувки, участвайте в играта на Kolektiva.bg и Woman.bg