Автор
Woman.bg

Майка инжектира с ботокс 8-годишната си дъщеря

Инжекции за разкрасяване, епилация с коламаска – това са стандартни процедури от живота на Бритни Кембъл, която е на 8 години …

Майката на момичето го подготвя за кариера в шоубизнеса, а целта й е да направи красотата на Бритни по-близка до тази на възрастните, пише английският таблоид The Sun.

Приятелките на Бритни Кембъл смятат, че тя много е случила с майка, тъй като тя нe й се кара ако използва червилото или парфюма й. Освен това Кери Кембъл е убедена, че за 8-годишното момиче не е достатъчно да използва само козметични средства: жената решила да завърши курс за козметички и на всеки три месеца сама инжектира ботокс на дъщеря си.

34-годишната Кери купува ботокса от специализирани интернет магазини и пробожда дъщеря си в челото, около устните и очите:

„Знам, че хората мислят че съм безотговорна, но всичко което инжектирам на дъщеря си, първо пробвам върху себе си”- споделя жената.

„Дъщеря ми ще стане звезда и всичко, което правя в момента ще й помогнат да остане млада по-дълго време” – допълва Кери. Тя се гордее, че Бритни е една от най-младите ползвателки на ботокс в света. „Ако майка ми преди време беше в състояние да направи същото за мен, щях да бъда много щастлива” – споделя още Кери.

Самата Бритни също не е срещу процедурите, на които я подлага майка й. „Приятелите ми мислят, че съм много готина и ми завиждат” – казва момичето. „Всяка сутрин проверявам дали не са ми се появили бръчки и дори да видя само една единствена, с нетърпение започвам да очаквам следващата инжекция. Нищо, че боли, щом процедурата приключи вече се чувствам като възрастна” – завършва 8-годишната Бритни.

В близко бъдещи Кери планира да коригира формата на веждите на Бритни и да постави перманентен грим на устните й.

Мозъкът на момиченцето от Сан Франциско е промит до такава степен, че то дори споделя: „Искам да си направя пластична операция на гърдите и носа възможно най-скоро, за да стана звезда”.

Друг шокиращ факт е, че Кери не е единствената майка, която прилага подобни процедури върху детето си.

Такова поведение се е превърнало в мода в конкурентния свят на конкурсите за красота за деца в Америка.

„Когато Бритни участва в конкурси за красота някои родители са ми споделяли, че са „помогнали” на децата си, за да нямат те бръчки и устните им да изглеждат по-пухкави. Не правим нищо незаконно, не искам дъщеря ми да е единствената, която няма помощ, за да изглежда по-добре”.

Друг шокиращ факт е, че във Великобритания и Америка, където подобни намеси върху деца са честа практика, няма закони, които да регулират такива действия.

„Предпочитам тя да изглежда перфектно, въпреки че лицето й ще изглежда леко замръзено. Някои хора са ми споделяли, че веждите й вече са малко издърпани назад, но пък според мен са страхотни” – споделя Кери.

Майката инжектирала Бритни за пръв път с ботокс през май миналата година, като подарък за осмия й рожден ден.

Преди време ви разказахме историята на англичанката Хана Бърдж, известна като "Жената-Барби", заради многото пластични операции, на които се е подлагала. Тя инжектира с ботокс 15-годишната си дъщеря.

Включи се в новата ни анкета и спечели страхотни награди!