Тази колекция предлага огромен избор от страхотни обувки. От удобни и екстравагантни ниски обувки и такива с платформи, до вдъхновени от мъжкия стил.

Въпреки че сме свикнали да носим ниски обувки само в ежедневието, и за събития през деня, трябва да знаете, че чифт супер удобни ниски сандали също могат да са хитър избор за един пленителен вид.

Ниските сандалки са едни от най-горещите и популярни обувчици за горещите летни дни, тъй като са удобни и непретенциозни, а и в същото време изглеждат прекрасно.

Време е да забравите платформите, от които ви се завива свят, тъй като ниските подметки също са много секси. Колекцията на Mustang предлага голям избор – от изчистени модели до по-изтънчени, които имат страхотни украшения. Освен това древноримските гладиатори изглежда отново ни завладяват.

Ако все пак държите да сте малко по-високи си вземете сандали с платформи. Има няколко наистина страхотни стила, които да изпробвате, като се уверете, че избирате нещо цветно и игриво.

В колекцията на Mustang, дизайнът на платформите започва цяло ново ниво, като включва допълнителни детайли за украса, които добавят една определена изтънченост. Ще изглеждате невероятно женствени и секси ако носите платформите със скини дънки, широки панталони, вдъхновени от 70-те или голяма плажна рокля.



Дървените подметки се завръщат този сезон. Вече познатата дървена обувка, която беше толкова гореща находка миналото лято е отново една от задължителните тенденции за пролет-лято 2011.

Без значение дали ще изберете основния модел обувки с отворени пръсти и дървени подметки, помнете че тези тежки, но много стилни обувки са ключов елемент в летните ни гардероби. Не забравяйте и хитрото решение да ги комбинирате с дънки и женствени рокли.

Друга тенденция, която прави голямо завръщане през 2011-та е колежанската обувка. Да, още веднъж може да си отдъхнем и да поносим чифт удобна разновидност на традиционните оксфордки.

Нещо повече – те са много универсални и гъвкави, което дава свобода за безкрайни комбинации. Можете да ги носите със сако и дънки в ежедневието или с панталон от костюм през деня в офиса. Колежанските обувки са елегантни и изискани. С тях създавате безбройни уникални визии без значение дали ги комбинирате с издути панталони, поли, ризи, тениски, жилетки, сака, дънки, клинове, чоропогащи.

Ежедневни, спортни и с повече женствени детайли, ниските обувки са способни да преобразят безинтересен дневен вид в нещо безкрайно стилно.