Участието на Jamiroquai във фестивала Elevation, заедно с останалите звезди от супергрупата 30 Seconds to Mars, Hurts, Stereo MCs, Gentleman, Dog Eat Dog и др., правят първото издание на събитието един от най-големите музикални форуми у нас.

На него меломаните ще могат да видят над 20 чуждестранни и български изпълнители.

Фестивалът ще се проведе в подножието на Пирин планина на 24 и 25 юни.

Elevation Festival е първият по рода си у нас, който в рамките на два дни ще радват българските фенове на тематично разделни две сцени - денс и рок.



Община Разлог, по подобие на много от световните музикални фестивали, ще осигури просторен терен и с опция за допълнително разширяване за пълното удобство на меломаните.

Гостите ще могат да се настанят на предварително подготвен къмпинг лагер, а останалите фенове ще могат да ползват квартири и хотели в курортните градчета.

За улеснение ще бъдат организирани специални автобусни линии от големите български градове до Банско и Разлог. В рамките на двата дни ще има осигурен безплатен превоз от двата курортни града до мястото на събитието.

Очаква се за концертите да пристигнат голям брой туристи от Македония, Гърция, Турция и Румъния. Родните групи-участници ще бъдат обявени допълнително.

В продажба вече са двудневните билети за събитието със страхотна отстъпка от 20%, а организаторите съобщават, че в момента, в който се финализира списъкът с всички банди, които ще свирят на Elevation, и еднодневни пасове ще са в билетната мрежа, съобщават lifestyle.bg.