Автор
Woman.bg

Тайните на известните за красиво остаряване

Те притежават всичко: слава, пари и няколко малки тайни за това как да изглеждат винаги безупречно.

Синди Крауфорд



На 45 години, супермоделът все още изглежда убийствено красива. Кои са нейните тайни (освен това, че е супермодел) ? За начало, тя се подлага на микродермабразио веднъж месечно, процедура, която отстранява мъртвите клетки и намалява тъмните петна със светлинна терапия. С други думи, мега-ексфолиация.

В допълнение към месечните й спа обиколки, тя винаги използва молив за устни, за да ги прави по-плътни и се старае косата й никога да не бъде еднопластова. Синди добавя руси нюанси към тъмната си коса, за да й придаде обем. Звучи достатъчно лесно.



Сандра Бълок

Харесваме Сандра поради много причини, една от които е, че тя изглежда красива и без много грижи.

46-годишната актриса твърди, че обикновено се оправя за 8 минути, но й отнема доста време да работи върху завидната си фигура. По време на снимки, тя поддържа формата си с Пилатес, упражнения за отслабване и кикбокс, а когато си стои вкъщи, непременно тренира с колело или бяга.

Когато се опитва да намали калориите, тя следва диетата Zone, режим на хранене, който избира комбинация от храни и изисква приема на 6 малки порции на ден. Целта на плана е да програмира нивото на инсулин в тялото и да го тренира да гори калории и по този начин да се отстранят излишните килограми. Друга (случайна) нейна тайна, което взима от филма „Мис Таен Агент” е хемороиден крем, който използва против бръчки около очите. „Ползването на крем против хемороиди за зоната около очите е една от най-големите ми тайни за красота и ми помага да се справя с бръчките.”



Хелън Мирен

Тя е олицетворение на всичко красиво (и нечестно) що се отнася до остаряването с грация.

65-годишната актриса подхожда с повече хумор и по-малко взискателност когато става въпрос за външния й вид (вероятно затова тя изглежда толкова добре – без да трябва да се поти за това?).

Тя си гълта коремчето и носи високи обувки и така изглежда уверена и сексапилна. Хелън беше казала:” Гълтането на корема е трик, който те кара да изглеждаш и да се чувстваш добре. Не знам защо, но го правя, по навик, гълтам коремчето.”

А съветът й за дълги и прекрасни крака? Носете високи обувки с платформа. „10-сантиметровите платформи ви правят доста високи, а краката ви невероятно дълги. Преди можех да си намеря такива само в стриптийз магазините, но сега може да ги закупите от всякъде – въпреки че това, за съжаление, означава, че и всички други са открили този трик.”



Мерил Стрийп

61-годишната актриса не постъпва умно само при избора на филми. Тя също така е достатъчно интелигентна, за да знае, че за да поддържа светлата си кожа естествено сияеща, трябва да избягва калифорнийското слънце.

Стрийп, както и други известни личности, е фен на продуктите против стареене на Трейси Мартин. Стрийп не пропуска крема за лице resculpting facial на Трейси Мартин преди да се появи на червения килим. Що се отнася до физическите упражнения, Мерил избягва динамичните и интензивни кардио тренировки и залага на плуването като по-лек спорт. През лятото, тя се старае да плува поне по 1,5 км на ден. Впечатлени сме, Мерил.



Сюзан Сарандън

На 64 години, Сюзан Сарандън се доверява на прическата и цвета, за да изглежда млада.

Тя винаги избира дълга до раменете коса, като отпред тя е скъсена. Резултатът е здрава коса с обем вместо проскубана и тежка коса. Цветът на косата й винаги съдържа червени нюанси, които освежават светлата й кожа. Те са ключът тук, дами! Чухте го и от Сюзан, и от Синди.