Професионалистите в областта на тълкуването на чертите на лицето ще ви предоставят шанса да научите повече за връзката между чертите си и особеностите на характера.

Устните разкриват лицето ни, правят го да изглежда чувствено и в страхотна форма и това неизбежно е едно от оръжията, които ни правят привлекателни.

Ако намерите най-добрия начин да съчетаете грима с цвета, големината и формата на устните си, това без съмнение ще е първата стъпка към зашеметяващия ви вид!

А сега предоставяме на вашето внимание най-често срещаните видове устни и чертите на характера, които се асоциират с тях.

Добавили сме малко гланц и щипка звездни примери на вкус.

Пухкави устни

• Обемните и нацупени устни са едни от най-обожаваните типове. Следователно, тези от вас, които са благословени с такава черта трябва да са нетърпеливи да си поиграят с обема и подчертаването на тази зона с различни козметични продукти.

• Специалистите твърдят, че пухкавите устни са знак на самоувереност, така че притежателките им в повечето случаи ще успяват да се справят със сложни ситуации и да излъчват самочувствие. Често тази форма на устните индикира забавни личности, които знаят как да се отпускат и развличат.

• Красивата усмивка е запазен знак за такива хора и следователно те трябва да са способни да направят чудеса само с едно широко усмихване. За да подчертаете тази част от лицето си не се нуждаете от молив за устни. Вместо това заложете на гланцове и червила в телесни и чувствени оттенъци, в зависимост от настроението ви.

Тънки устни

• Този тип устни индикират спокойна и уравновесена личност, която е наясно с най-малките подробности и може да следи отдалеч какво се случва, но винаги знае кога е правилният момент да се намеси.

• Чувственият вид на този тип устни може да ни подведе, тъй като те изглеждат скромни и срамежливи, но всъщност едно от скритите достойнства на притежателките им е, че печелят трудни битки и често се оказват победители в спорове и трудни ситуации.

• Жените с тънки устни също могат да бъдат мили и сладки, ако успеете да спечелите доверието им, тогава те ще са искрени и предани. За придадете изящен вид на лицето си използвайте гланцове и червила в светли тонове, като по този начин ще наблегнете на формата на устните. Като им придадете допълнителен обем те ще изпъкват повече

Тъжни устни


• Този тип извивка често създава впечатлението за тъжно лице. Жените с „тъжни устни” могат да използват разнообразни хитрини, за да създадат илюзията за лице с перфектни пропорции.

• Тази форма на устните излъчва един по-мистериозен и страстен вид, който неизбежно ни кара да смятаме притежателките им за твърде потайни и мрачни. Но в повечето случаи това може да се превърне в очарователна черта, въпреки че в други може да отблъсне обожателите им. За да не се случи последното и да си придадете хармоничен вид, едно мъдро решение е да поиграете с моливите за устни, както и да поизлъжете с нанасянето на червилото.

• Заложете на по-светли тонове. Тъмните може да ви направят лоша услуга, тъй като те притежават качеството да разкриват малките недостатъци.

Устни с форма на сърце

• Професионалистите твърдят, че техните притежателки са изключително щастливи, тъй като всички ги смятат за чувствени и съблазнителни. Тези, които са благословени с подобни устни, трябва да ги подчертават и да привличат вниманието на околните върху тях.

• Независимост и самоувереност са допълнителните бонуси, които вървят към тези сладки устнички. Нуждата от любов и нежност са много важни за притежателките им. Те могат си придадат още по-привлекателен вид като се възползват от възможността да изпробват разнообразни модни течения при червилата, които са писък този сезон.

• Използването на молив е допълнителен трик, с който да подчертаете добре оформения контур на устните и да ги направите дори по-чувствени. Цветът на червилото трябва да се определя от дебелината им, както и да е съобразен с повода, за да излъчвате блясък и стил.