Една чисто нова атрактивна прическа е всичко, което ви трябва, за да се почувствате уверени. Следващите идеи за кичури ще придадат на гривата ви изключително модерен вид и ще ви държат в крак с последния моден писък в индустрията за прически.

Запазете свежия вид на прическата си с редовно обновяване на кичурите, което ще поддържа сиянието на чисто новите оттенъци, които сте избрали.

Определете перфектния брой както и разположението на изсветлените участъци, за да гарантирате успешния резултат от боядисването на косата.

Използвайте цветове, които са един или два тона по-тъмни или светли от основния цвят на косата, за да постигнете красив ефект. Ако нямате доверие на собствените си умения за боядисване просто се обърнете към професионалния си стилист. Отбивайте се по-често при него, за да освежи и поднови кичурите ви.

Ако сте запленени от ярките цветове за коси не се ограничавайте с естествени такива. Хвърлете едно око на селекцията с дръзки решения за кичури, които веднага привличат внимание, особено ако са направени професионално от опитен стилист

Розово, пурпурно, тъмночервено и други ярки цветове са перфектни, ако искате да придадете дълбочина и яркост на косата си.

Без значение каква е дължината на косата ви се пригответе за максимално стилово преобразяване. Използвайте шампоан за боядисана коса, за да запазите естествения блясък и яркостта на чисто новите тонове.

Обръщайте специално внимание на поддръжката на подобни сложни прически и се уверете, че ги третирате правилно, за да се възползвате максимално от новия си пленителен вид!