Видяхме изумителни тенденции в маникюра миналата есен, което ни навежда на въпроса дали Minx, Shellac и другите амбициозни творения са само началото на нов вид декор за нокти. По-долу ще видите някои истински шедьоври!

За Sally Hansen Jin Soon Choi избра маникюр с кринолин като основа и черно с азиатското изкуство и импресионизма като източници на неговото вдъхновение.



За Malandrino представителят на професионалната козметика за нокти CND показа оригинален пурпурен цвят със замислена градска нотка.



В шоуто на Diego Binetti вероятно станахме свидетели на най-ослепителните нокти за сезона.. Този маникюр е създаден от Kristina Estabrooks, която обяснява и какъв е замисълът – визуално разстояние между нокът и кожичка с черно за основа и слой тъмно чевено с отенъци от CND. Също така ръцете бяха украсени с аксесоари от злато, пера и огледални повърхности.



Ruffian блеснаха с нокти, които комбинират небрежното и изисканото. Моделът бе облечен в смокинг. Roxanne от CND напправи маникюр с геометрични форми в черно и основа в бледолилаво като цвета на залязващо слънце.



CND имат поредна заслуга и за шоуто на Jason Wu – този път в тъмно червено и рубинено със златисти върхове. Идеалният френски маникюр, придаващ вид на принцеса.



За Vena Cava Nonie Creme реши да разшири употребата на лака, като буквално го използва за боя и нарисува цветен пръстен върху един от ноктите на модела.