Цигари, кафе и обувки? Не, това не са слабостите на звездите, за които предстои да ви разкажем.

Салма Хайек – Кърменето

Една от най-редките зависимости в света се лепна на красивата мексиканка. След раждането на дъщеря й Валентина Палома през 2007-ма актрисата просто не можела да спре да кърми: „Като алкохоличка съм. Не ме интересува дали ми се плаче, дали съм дебела, просто ще го правя още една седмица, още един месец… И виждайки колко е полезно това за нея няма сила, която да може да ме спре”. Е, природата в даден момент си е казала думата и зависимостта на Салма тутакси била потушена.

Бионсе – Онлайн игри

Наскоро певицата си призна, че колкото и смешно да звучи, обожава да играе игри онлайн и да предизвиква непознати играчи. Играта на карти я успокоява, а анонимността й е бонус: „Играя с различни хора и те ме обиждат когато сбъркам или пък ме изритват от играта. Страхотно е и забавно в същото време, защото никой не подозира, че съм аз”.

Кейти Пери – Козметични процедури

О, колко луксозна зависимост. Певицата, която в пубертета страдала от акне, разкри, че не може да спре да посещава козметика си. „Постоянно съм на козметик. Пристрастена съм към процедурите в любимия ми спа център”.

Дженифър Анистън – Йога

42-годишната актриса има тяло на 21-годишна мацка и според нея това се дължи на йогата и здравословното хранене. Дженифър практикува йога пет пъти в седмицата с личния си треньор и както сама се изразява „Йогата ме поглъща. Тя поглъща целия излишен адреналин в тялото ми”.

Аврил Лавин – Очна линия

Колкото повече очна линия, толкова повече! „Нещото, към което съм почти пристрастена е черната очна линия. Тя ме е обсебила от години”.

Канйе Уест – Порнография

Канйе не само говори за секс в песните си, но и го въздига в култ. Рапърът споделя съвсем откровено за любовта си към порно творчеството, като признава, че носи любимите си филми навсякъде, където пътува. А най-важното е, че Уест черпи вдъхновение за музиката именно от порното.

Бен Афлек – Онлайн покер

Ако има нещо, заради което Афлек би зарязал актьорската си кариера, това е покерът.
Преди да се ожени за Дженифър Гарнър той често участвал в онлайн турнири, на един от които дори спечелил 356 000 долара. В момента е разредил игрите, но казва, че и да иска никога не би могъл да се откаже от покера.

Хейди Монтаг – Пластични операции

Телевизионната актриса е всеизвестна с пластичните интервенции, с които обсипа тялото си на крехката възраст от 23 години. В едно от последните си интервюта тя с огорчение признава: „Мислех за това, което направих със себе си и си дадох сметка, че съм била обсебена от скалпела без дори да го осъзнавам”.