Сватбите през зимата са чудесна идея, не само защото са изключително романтични, но и защото могат да ви спестят средства. Нека погледнем някои от причините да определите важната дата тогава.

Зимна страна на чудесата

Една зимна сватба ви дава възможността да превърнето избраното място в приказка с помощта на коледни украси и чаровни декорации за маса. Все пак всеки обича Коледа и това настроение ще създаде весело и уютно усещане в ресторанта.

Изберете си тема

Зимните сватби ви позволяват повече свобода, когато става въпрос за избора на забавна и оригинална тема. Един екран със снежинки е чудесна идея. Може да иберете между теми на основа огън и лед, Нова година или зимна приказка.

Ще спестите средства

Всички знаем колко скъпи са сватбите, но една зимна сватба със сигурност ще бъде по-пестелива. През зимата хотелските ресторанти обикновено правят повече отстъпки, отколкото през оживените летни месеци, тъй като повечето хора избират да се оженят тогава и местата са ограничени. Цените на другите услуги като наемането на фотограф и сервитьори също падат през зимата, което допълнително ще намали разходите ви. Това се отнася и за медения месец, тъй като по-малко хора пътуват в чужбина извън сезона и може да попаднете на някоя неустоима оферта.

Може да наемете замък

Наемете някой красив замък за сватбата ви. Това ще е удивително място за нея, особено ако има достатъчно сняг навън. Може да организирате церемония голяма зала с безброй свещи.

Няма да се тревожите за високите темпераури

Много младоженци срещат истински затруднения на сватбения си ден заради стреса и горещото време. Една зимна сватба ще се погрижи за вашето спокойствие в големия ден.

Има много причини сватбата ви да е именно през зимата и ще намерите много и красиви места за нея.

Запомнете, че тогава те са доста по-евтини и може да наемете замъци, имения и хотели на изгодни цени. Остава само да се забавлявате истински!