Мислите, че сте намерили мъжа на мечтите си, отивате на първа среща на идеалното място и искате всичко да бъде перфектно, нали?

Първите срещи винаги създават главоболия, а да изберете подходящия тоалет за случая може да се окаже чисто предизвикателство. Тук можете да прочетете нашите съвети за първа среща.

Всички казват, че първите срещи са най-лошите и едновременно най-интересните и ние сме напълно съгласни. Защо ли? Защото никога не знаете какво да очаквате.

Мъжът, с когото излизате може да се окаже както голям сладур, така и пълнен психопат. Кой знае? Но това, че не познавате човека не значи, че не трябва да „го опитате”.

Срещите са забавни при всички положения. Ако нещата се объркат – здраве да е, както се казва. Важен е опитът и плюс това винаги може да се посмеете над абсурдната ситуацията с най-добрата Ви приятелка. Но ако нещата минат по вода, няма за какво се оплаквате.

На първа среща е важно не само как се държите, ами и с какво сте облечена. Защо? Защото първото впечатление се създава от това как изглеждате, а не от това колко много знаете и колко сте забавна. За това трябва да изглеждате зашеметяващо и уверена в себе си.

Тоалетът много зависи от възрастта. Не може едно 14 годишно момиченце и една 34 година дама да са облечени по един и същи начин, нали така? Мястото също е от голямо значение. Ако е вечеря в изискан ресторант, облекло като за футболен мач не е препоръчително.

1.Впити дънки, високи черни токчета, бяла туника и елегантна малка чанта

Това е перфектният тоалет, който решава проблема – ‘Какво да облека?’. Колко често откачате, защото няма какво да облечете и нищо не е достатъчно добро за първа среща? Може да сте на 18 или на 25, това няма значение. С такъв тоалет ще създадете добро първо впечатление, защото той е непринуден. Ако добавите едно дълго колие, няколко гривни и голям пръстен ще направите тоалета завършен и по-пикантен.

2. Разходка в парка

Разходките повече се харесват на тийнеджъри, но може Вашият човек да се окаже романтик и да Ви изведе на разходка. В тази ситуация защо не облечете някоя лятна цветна рокля и обувки с платформи? Ако пък е зима, заменете лятна рокля със зимен модел и плътен чорапогащник в но контрастиращ на останалата част от дрехите ви цвят. А прическата – колкото е по-естествена, толкова по-добре. Ако имате лош ден и косата Ви не иска да застане никак, просто се спрете на разпиляни къдрици, а в грима на меки цветове.

3. Обяд

Ако отивате на обяд на първа среща, най-добре е да се облечете неофициално. Това не означава да обуете маратонки, разбира се, защото не искате да създадете впечатлението, че не ви пука особено. Семпла рокля, сандали или обувки с платформи, ако е чувствате комфортно с такива, и една жилетка в случай, че е хладно.

Елегантна малка чатна ще придаде романтичен оттенък на тоалета. Косата може да е изправена или ако имате лош ден отново може да пробвате с разпиляни къдрици. Запомнете, че гримът трябва да е много естествен тъй като това е обяд – малко основа, коректор, спирала и светло розово червило ще свършат работа.

4.Изискан ресторант

Ако Вашият човек е решил да ви заведе на романтична вечеря, то тогава трябва да изберете тоалет, с който ще изглеждате ослепително и ще го поразите. Малка черна рокля слага край на дилемата! Така изглеждате мистериозна и подчертавате всяка извивка на тялото си.

Ако не искате да сте изцяло в черно може да опитате червени високи токчета. Аксесоарите са много важни също. Блестящи обици и малка сребърна чанта допълват тоалета.

Ключът към успешния тоалет е да се придържате към прости, но същевременно елегантни дрехи. Ако тоалетът ви не достатъчно изразителен, чрез грима си можете да покажете своята игрива страна. Ако направите очите си опушени, те ще изпъкват в тъмнината на нощта. Правата коса изглежда най-елегантна за вечеря. И накрая запомнете, че не е важно какво носите, а как го носите. Бъдете уверена и ще изглеждате страхотно.